31 Temmuz 2011 Pazar

BırRrtT Tükrük Canavarı!



Yaw arkadaşım üniversitede öğleden sonra üçe dörde kadar uyurkene, hey dostum biliyor musun ilerde sabah 6’da işte olacağın günler gelecek deselerdi hassbüke der geçerdim. Doğruymuş lan. 6 ne olum!! Neyse okurcum asabım bozuk bugün sana ne anlatsam bilemiyorum.

Aslında sana biraz kırgınım okurcum, günlerdir yazamıyorum, ne bir merak etme, ne arama ne sorma. Ne ayaksın olm sen? Şöhret hakkaten acımasız bir kurummuş, ne kadar hızlı çıkar isen o kadar bi hızla kıç üstü düşüşü varmış.

Evet bugün sana kuçulu evde bebek bakımından bahsedeceğim okurcum. Çok güzel bişiy lan, gerçii henüz pek bir interaksiyonları olmadı ama yine de güzel bişiy bence. Tabii lanet okuduğun zamanlar olmuyor değil. 

Mesela veledi saatler süren uzun uğraşlar sonucunda uyutmuşsun, barnakların üzerine basa basa odasına götürüyosun, yatıracaksın o saniye bir kapı çalıyor, bizim püsükopat (bilenler bilir, adı püsküldür) yeri göğü inletiyor, bebeği zıplatıyor. Ben de terliği kaptığım gibi peşinden koşuyorum ama nafile. Velet zıplamış ve yeni bir iki buçuk saatlik uyutma maratonu başlamış oluyor bile.

Soora mesela gözünden sakındığın, götünü başını kremli parfümlü bezlerle sildiğin bebiş kucağında. Bir dalgınlık anı, televizyona dalmışın. Cokur cukur sesler duyuyosun bir de bakıyosun püsükopat bebişin kuru hiçbir yerini bırakmamacasına elini yüzünü gözünü yalamakta. O anki sevgi kompozisyonuna mı hayran kalacan, püsküle mi bağıracan, çocuğu mu silecen, bir keyos (chaos) yaşanıyor okurcum.

Parka çıktık diyelim, hayallerdeki ideal tablo, bir bebek, bir aile babası, köpeğini de almış gezdiriyor. Ne kadan romantik... Tabii püsükopat kaka yapınca kim paketleyecek, köpeklerle kavgaya tutuşursa bebek ortada unutulup kavga ayırmaya gidilince ne olacak, püskül zırtapozu neden sürekli ezilmek pahasına bebek arabasının önüne geçip duruyor, gibi kısımlar kimsenin aklına gelmiyor.

Bir de püskül bebişi iyice özümsediğinde kafasına oturma ihtimalini göz ardı etmemek lazım, bizim veled de cevval ama, ezdirmez kendini, yani anlayacağın çok eğlenceli günler bizi bekliyor okur. Bakalım Ali Püskül’ün kuyruğunu kulağını çekip peşinden ayrılmamaya başlayınca ne kavgalar çıkacak. Şimdilik giriştikleri tek mücadele kim daha fazla pırt yapacak yarışı ve biz kurbanlar olarak beynimizin %30’unu kaybetmiş durumdayız. Merakla ve dört gözle bekliyoruz.
Öptümz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder